Oneindig Dicht. Als in business denken en doen één worden

Oneindig Dicht

Denk kleur en doe waarde. Geniet van groen en maak ruimte voor blauw. Doof rood uit. Geel is uw sleutel.

Hoe kan u als bedrijfsleider ervoor zorgen dat denken en doen één worden. Hoe kan een organisatie zijn innovatie- en daadkracht vergroten door een uniforme modulaire taal in te voeren. ‘Oneindig Dicht’ is geschreven om te inspireren. Deze bundel wil leiders op een filosofische wijze prikkelen en terugbrengen naar de essentie van leiderschap en performante organisaties. Auteur Eddy Helsen is de oprichter van ViCre, een referentie in strategisch advies, kenniscreatie en leiderschapsontwikkeling.

Klanten van ViCre vroegen Eddy vaak zijn inzichten neer te schrijven. Dit inspiratieboek is het resultaat. Het is de reflectie van een zoektocht naar de perfecte aansluiting die leidt tot tevreden klanten, medewerkers, aandeelhouders en omgeving. En dit aan de hand van business metaforen waarin de waarden duurzaamheid, authenticiteit, continuïteit, beweeglijkheid en veerkracht centraal staan.

Oneindig Dicht. Als in business denken en doen één worden
Eddy Helsen | 136 blz | 21,5 € + verzendkosten (gratis voor BE en NL bij Bol.com) | ISBN 9789491803178 | hardcover 16,5 x 23,5 cm

De eerste druk van de Nederlandstalige versie is momenteel uitverkocht. Zie onderstaande link voor de Engelstalige versie.

Eddy Helsen’s first inspirational book ‘Oneindig Dicht’, a collection of business poetry, is also available in English.
You can order the English version ‘Reaching Horizons’ on Bol.com.


© Copyright 2018 - ViCre